+45 40201457 br@nurwein.dk

Producenter

Alle mine producenter er håndplukket med stor omhu. Jeg besøger helst vingårdene een gang om året for at holde mig ajour med deres arbejde, og jeg kender efterhånden alle producenterne personligt.

Jeg deltager hvert år i den tyske vinmesse i Mainz, hvor mange af de bedste vinmagere blandt VDP medlemmerne er til stede. Her smager jeg både bredt og dybt, og jeg udvælger kun de aller bedste vine til mine restaurations- og privatkunder. 

Weingut Horst Sauer er en af de bedste producenter i Franken. Den kan findes i den lille landsby Escherndorf ikke langt fra den lidt større by Vollkach. Vingården er medlem af VDP. Der dyrkes ca. 20 hektar og årsproduktionen er på omkring 190.000 flasker. Den bedste vinmark er Escherndorfer Lump.

www.weingut-horst-sauer.de

Weingut Philipp Kuhn er en af de bedste vingårde i Pfalz. Den findes i den lille landsby Laumersheim. Den er medlem af VDP og en mindre organisation der hedder Fair´n Green. Der dyrkes vine på 35 hektar og årsproduktionen er på 190.000 flasker. Kuhn blev i 2020 kåret som årets Rieslingmester. og er flere gange blevet kåret som årets rødvinsproducent. Markerne Steinbuckel og Kirschgarten er de bedste marker.

www.weingut-philipp-kuhn.dk

Weingut Sander er en økologisk producent i udkanten af den mindre landsby Mettenheim i Rheinhessen. Han er Tysklands ældste økologiske vinmager. Han startede med at dyrke økologisk i midten af 1950erne. Gården er medlem af Naturland og flere andre økologiske organisationer. En af de bedste marker er Michelsberg. Årsproduktionen er på over 200.000 flasker.

www.sanderweine.de

Weingut Økonomierat Rebholz er en økologisk vingård i Pfalz – en af de bedste i Tyskland. Den er medlem af VDP og to økologiske foreninger mere. Der dyrkes vin på ca. 25 hektar og årsproduktionen ar på omkring 100.000 flasker. Den bedste mark hedder Im Sonnenschein.

www.oekonomierat.rebholz.de

Weingut Bernhart er en vingård i det allersydligste Pfalz nærmest på grænsen til Alsace. Den er medlem af VDP, dyrker vin på 17 hektar og årsproduktionen er på 120.000 flasker. Den bedste mark hedder Sonnenberg

www.weingut-bernhart.de

VDP (Verband Deutscher Prädikatsweingüter) er en forening af tyske vinproducenter, der blev dannet i 1920. Den har ca. 200 medlemmer og har meget stor indflydelse på den tyske vinlovgivning.

www.vdp.de