+45 40201457 br@nurwein.dk

Bed & Breakfast

Vores Bed and Breakfast på dejlige Møn er indrettet til par. I bor i et dejligt stort værelse med dobbeltseng, bord og to stole og privat badeværelse. Der er tv og trådløs internetadgang. Værelset er sydvendt og der er kunst på væggene. I særlige tilfælde lejer vi to sammenhængende værelser ud til vennepar, eller forældre med store børn som vil være fælles om badeværelset. Det andet værelse er i dagligdagen vores bibliotek. Her findes en dobbeltseng, tv, trådløs internetadgang to stole og et sofabord. Og i sagens natur – en masse bøger.

Der er dejlige dundyner og puder. Sengetøj og håndklæder er med i prisen for en overnatning. Der er ikke mulighed for selv at lave mad på værelserne. Og jeres eventuelle husdyr må blive hjemme. Huset er røgfrit, men kælderen fyldt med dejlig vin, hvis det skulle friste.

Morgenmaden får I serveret på værelset. Den er økologisk, hvor Bengts hjemmebagte boller og Sannes hjemmelavede marmelader spiller en hovedrolle på bordet.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Møn, og som jeres værtspar vil vi gøre vores til at jeres ophold bliver så godt som muligt. Vi har efterhånden boet på Møn i 14 år, og vi deler gerne vores viden om øens skatkammer af natur og oplevelser.

Prisen for en overnatning med morgenmad for to er 700 kroner. I kan booke værelset på 23 48 19 09 eller ved at sende en e-mail til sannehenrichsen@gmail.com eller kontakte Bengt Rastén på 40 20 14 57 eller br@nurwein.dk.